Fish-Bubbles

In 2015 begon ik mijn tekenwerk weer langzaam op te pakken. Eigenlijk had ik een doel voor ogen nodig. Natuurlijk had ik al eerder mijn eigen strips en karakters getekend. Sterker nog, daar wil ik weer heel snel op terugkomen. Maar ik had op dat moment iets anders nodig. Gewoon iets leuks. Iets luchtigs. Iets waar andere mensen, die mijn strips niet kenden, zich sneller in konden herkennen.

Zo is het idee van de “Fish-Bubbles” ontstaan. Een elegant woord voor wat eigenlijk gewoon fan-art is. Tekeningen van bestaande films, series en wat al niet meer. Hopelijk films en series die ook jij, de bezoeker van deze site, herkent.

Natuurlijk moet ik hier wel bij vermelden dat ik niet de eigenaar ben van de karakters in deze tekeningen. Integendeel. Ik ben slechts een fan. Ik hoop dat de bedenkers van deze geweldige films en series dat dan ook zo zien. De copyrights en andere rechten van al het werk op deze pagina, tenminste, dat van het originele inspiratie-materiaal, is dan ook eigendom van de respectievelijke bedenkers.

Ik hou van jullie. Klaag me alsjeblieft niet aan :).


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

In het Archief