Miraculum – The Maguffin Muffin

Al sinds 2012 was ik aan het werk aan een eigen, lange strip. De personages, die ook in dit verhaal zitten, kwamen vrij snel, maar het bleek al snel dat ik te ambitieus was door aan een lang verhaal te denken. Ik besloot mijn doel kleiner te maken: 10 pagina’s, en gewoon een luchtig verhaal. Dat moest te doen zijn.

En wat bleek: dat was te doen! Het resultaat is “The Maguffin Muffin”; een verhaal dat voornamelijk is bedoeld om de personages en hun eigenaardigheden te introduceren bij de lezers. Het is dan ook veel luchtiger dan het verhaal dat ik aanvankelijk wilde schrijven toen ik aan een lang verhaal bezig was, en eigenlijk vind ik dat alleen maar een plus!

Voor deze strips heb ik pen en inkt gebruikt! Ik wilde zo dicht mogelijk bij de japanse manga-kunst werken, zozeer zelfs dat ik Japanse tekens in de strips heb verwerkt. Ook heb ik raster-inkleuring gebruikt, iets dat je in vrijwel alle japanse manga ziet terugkomen. Ik ben nog steeds heel trots op het resultaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

In het Archief