Tekeningen

Leuk dat je interesse hebt in mijn werk! Tenminste, dat neem ik aan. Je hebt immers doorgeklikt, en tenzij dat een fout was, ben je nu op de pagina voor mijn tekeningen aanbeland. Welkom!

Ik teken al sinds jaren, en er is door de tijd heel veel werk ontstaan. Er zijn echter pas sinds de laatste jaren meer en meer werken ontstaan die ik met trots aan de buitenwereld wil laten zien. Gelukkig zit ik vandaag de dag in mijn ‘groove’, en ga ik ervanuit dat er alleen maar meer tekeningen onderweg zijn!

De tekeningen zijn gesorteerd op aparte pagina’s, die je hieronder kunt aanklikken. Ik hoop zeker dat je even doorklikt, en dat je, als je het leuk vindt, een berichtje achterlaat!

splash

Miraculum – The Maguffin Muffin

“The Maguffin Muffin” is een grappig verhaal over drie vrienden die een magische muffin vinden. Wat er vervolgens gebeurt, kan alleen maar in een strip gebeuren.

Bekijk deze strip!

(2013, pen en inkt, manga studio)

 

 

 

 

12

Spiedie: Epilepsievoorlichting voor Kinderen

“Spiedie” Is een project dat ik heb aangenomen voor mijn maatschappelijk werker op de epilepsiepoli. Hij wilde graag zijn voorlichtingsboekje updaten voor een jongere generatie.

Bekijk dit boekje!

(2013, fineliner, manga studio)

 

 

Fish-Bubbles

Soms heb ik gewoon zin om fan-art te maken, en daar zijn de Fish-Bubbles voor! Kleurrijke, herkenbare personages op een echte Fish-manier getekend!

Bekijk hier de tekeningen!

(2015, fineliner, photoshop)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

In het Archief